AHOJ!!!!!!!!!!
+34
jarcaG
Tadeasek
Celenka
b.l.a.n.k.a.
Denny
anifa
sillwan
annave
Radka-S
Networka
dagi
hana033
AndreaP.
eliastepa
szotyi08
Jk2x
Mag
Andreya
zuzzka.p
kacerikova
Iriweb
meggy1985
novaczka
Kasia
Barbarkaaa
Larafara
Dvorajda
Gabiks
macek007
Viky
misulka7
Petja24
Libca
Sita
38 posters
PST Designs :: PST designs CT :: Layouts Gallery :: Napište nám :-) - nit pro všechny, co chtějí něco říct :-)
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: AHOJ!!!!!!!!!!
Ahojky :hi:
Kity jsou senzační a jsem ráda , že jsem mezi váma. Díky moc.
Kity jsou senzační a jsem ráda , že jsem mezi váma. Díky moc.
Tadeasek- Kvo kvo kvo kvočnááááááááá
- Poeet p?íspivku : 197
Registration date : 25. 09. 09
Jak pozoruju jsem asi posledni kdo se nepředstavil,
Jmenuju se Jarča,je mi 26let,mám 2 kloučky.Filípka 4,5roku a Lukáška 15.měsíců.propadla jsem scrapu minulý rok,miluju foceni mých kloučků,svou rodinu a pohodičku.
Chtěla bych ještě jednou moocinky poděkovat Síťě za příležitost a šanci,kterou mi dala stát se členem Ct týmu PST designs.
Janičko děkuju,
Jmenuju se Jarča,je mi 26let,mám 2 kloučky.Filípka 4,5roku a Lukáška 15.měsíců.propadla jsem scrapu minulý rok,miluju foceni mých kloučků,svou rodinu a pohodičku.
Chtěla bych ještě jednou moocinky poděkovat Síťě za příležitost a šanci,kterou mi dala stát se členem Ct týmu PST designs.
Janičko děkuju,
jarcaG- pidipípátko
- Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 08. 09. 09
Zdravíme Jaruško... poslední neposlední,jsme rádi,že tu jsi... Vítej....
henulka- kuřátko běhátko
- Poeet p?íspivku : 60
Registration date : 26. 09. 09
Holky, chtěla jsem se zeptat zda se můžete dostat do pyckleberrypop galerie. Mě to najede a hned skočí Error.
Tadeasek- Kvo kvo kvo kvočnááááááááá
- Poeet p?íspivku : 197
Registration date : 25. 09. 09
Ahoj, holky, pokud vám nefunguje galerka PBP, zkuste najet na forum PBP a odhlásit se. Po novém přihlášení by to mělo šlapat.
http://www.pickleberrypop.com/forum/
Problems with PBP gallery - help could be log-out from forum and new log-in
http://www.pickleberrypop.com/forum/
Problems with PBP gallery - help could be log-out from forum and new log-in
Jéééé, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama, mě to nejede už snad týden a pomalu jsem byla na nervy, že jsem něco zvojtila :-(
AndreaP.- kuřátko běhátko
- Poeet p?íspivku : 71
Registration date : 23. 09. 09
Ahoj, tak mě to hlásí chybu:
Not Found
The requested URL /gallery/profile.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Odhlášená jsem pořád, ale jak se přihlásí (tedy teď už ani nepřihlásím), tak to háže tohle. Z jiného PC to nedám, máme je sledované :-(
Not Found
The requested URL /gallery/profile.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Odhlášená jsem pořád, ale jak se přihlásí (tedy teď už ani nepřihlásím), tak to háže tohle. Z jiného PC to nedám, máme je sledované :-(
Ahojte,
tak mne hlasi presne taku chybu ako b.l.a.n.k.e, skusim este neskor,
zatial natiahnem locka do ostatnych galeriek
tak mne hlasi presne taku chybu ako b.l.a.n.k.e, skusim este neskor,
zatial natiahnem locka do ostatnych galeriek
Mag- kuřátko běhátko
- Poeet p?íspivku : 50
Registration date : 05. 09. 09
Super...galerka mi stále hlásí problém,tak to zkusím s tím odhlášením...díky...
henulka- kuřátko běhátko
huráááá...jde to!!! Díííky za radu...
henulka- kuřátko běhátko
Ahojda, prosím o radu - v mé galerce tady mi mizí fotky. Jak je to možné? To je na DST někam přehazují a tím pádem mi zmiznou nebo jak to je? Poradí mi někdo? Dneska jsem musela donahrát další fotky - skoro všechny, dlouho jsem tu nebyla a teď koukám jak vyoraná myš, že to tu chybí - děkuju
Ahoj Blani, Síťa tu jednou v jednom vláknu psala, že by se neměly u loček kopírovat odkazy http, protože DST čas od času dělá archivaci. Fotky by jsi měla rovnou nahrát z počítače. Mě jednou nešla fotka nahrát z počítače, tak jsem dala kopírovat odkaz a taky jsem tam pak fotku neměla, musela jsem to opravit.
Ahoj Radko, tak to mi nějak uniklo s tím PC. No, nahrála jsem to z mimáče, ale stejně. Jak se to nahraje z počítače?
dole máš pole pro text, nad tím jsou ty ikonky a ty zmáčkneš šestou ikonku a pak dáš nahrát lo z počítače, a když se nahraje, tak musíš vybrat ten správný odkaz na nahrání, ale ted nevím jaký to je, protože ted nemám žádné lo na nahrání, ale můžeš ty odkazy vyzkoušet
Ahoj holky,
ráda bych se Vám ještě představila, ještě jsem to nějak nestihla
je mi skoro (no je to za pár ) 29 let a mám dvě úžasné dětičky Nikolku ( 4 ročky) a Matýska ( 16 měsíců), taky mám suprového manžela, který má pevné nervy se mnou co se týče scrapbooku a focení
A jinak jsem móóóc ráda, že můžu být mezi Vámi a tvořit pro PST Designs, protože kity jsou dokonalé a beztak jsem si všechny vždycky koupila
Budu se snažit nezklamat a hurá do toho
ráda bych se Vám ještě představila, ještě jsem to nějak nestihla
je mi skoro (no je to za pár ) 29 let a mám dvě úžasné dětičky Nikolku ( 4 ročky) a Matýska ( 16 měsíců), taky mám suprového manžela, který má pevné nervy se mnou co se týče scrapbooku a focení
A jinak jsem móóóc ráda, že můžu být mezi Vámi a tvořit pro PST Designs, protože kity jsou dokonalé a beztak jsem si všechny vždycky koupila
Budu se snažit nezklamat a hurá do toho
Suzy- stará tuhá kropenatka k varu či peku nevhodná
- Poeet p?íspivku : 256
Registration date : 01. 03. 10
AHOOOJ
nemůžu uvěřit,že jsem tady!!!Mám ohromnou radost
Všechny máte krásná LOčka,já se budu snažit,abych se vám vyrovnala a Síťu nezklamala
všem přeji hezký den Dana (Babuse)
nemůžu uvěřit,že jsem tady!!!Mám ohromnou radost
Všechny máte krásná LOčka,já se budu snažit,abych se vám vyrovnala a Síťu nezklamala
všem přeji hezký den Dana (Babuse)
Babuse- pidipípátko
- Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 21. 09. 10
...jééé,holky,po nějaké době jsem nakoukla...porozhlížím se tu...
dík za krásné přivítání,popravdě,když jsem zde projela ta vaše super krásná LOčka,tak mám teda trému,fakt...
mějte se hezky,Dana(Babuse)
dík za krásné přivítání,popravdě,když jsem zde projela ta vaše super krásná LOčka,tak mám teda trému,fakt...
mějte se hezky,Dana(Babuse)
Babuse- pidipípátko
- Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 21. 09. 10
ahoj holky, teda má nádherné stránky, já vím, že je to pro Vás určitě čest dělat pro Janču v CT co? Je fakt dobrá, jjí kity jsou prostě nádherný a originální. Tak jen tak dál :-)
kindle- Anonymní
Nevím, kam napsat mé krátké představení, tak snad je to správně... i když nevím, jestli to není trochu zbytečné, už se tak nějak známe... takže jmenuji se Jana je mi 35 let, žiji v městečku Nejdek u Karlových Varů a mám doma tři poklady, mé vděčné objekty na focení.. nejstarší Richard (9 let), Julii (6 let) a nejmladší Sofii (2 roky) scrapování jsem propadla v roce 2009 a od té doby mě to ještě nepřestalo bavit... je mi ctí tu být a moc děkuji vládkyni kukaně za pozvání... snad nezklamu, vidím, že tu jsou samé hvězdy!
Jiruska- Pronikavě pípavý pytel plný peří
- Poeet p?íspivku : 145
Registration date : 26. 05. 13
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
PST Designs :: PST designs CT :: Layouts Gallery :: Napište nám :-) - nit pro všechny, co chtějí něco říct :-)
Strana 4 z 4
Povolení tohoto fóra: